Adelaars 5 wint spannende derby van Adelaars 6

In een levendige derby in de 4e Klasse 08 wist Adelaars 5, onder leiding van Player/Manager Gerrit Willems, een nipte 4-5 overwinning te behalen tegen Adelaars 6. De twee teams, met elk hun eigen unieke stijl, zorgden voor een enerverende avond in Sporthal De Lunet. Adelaars 5, bekend als het gezelligste team van de club, nam het op tegen het team van Jim Tehupering, de vermogende spil van Adelaars 6, die met zijn financiële flair ook op het veld indruk maakt.

Eerste helft: Marcel maakt het verschil

De wedstrijd begon direct fel en doelgericht. Adelaars 5 nam snel de leiding met Marcel in de absolute hoofdrol. Hij scoorde maar liefst drie keer in de eerste helft, waarmee hij zijn team een stevige voorsprong bezorgde. Adriaan en Simon voegden daar nog twee doelpunten aan toe, waardoor het 5e met een comfortabele 2-4 voorsprong de rust in ging.

Tweede helft: Jim schittert, maar het is niet genoeg

Adelaars 6 gaf zich na rust niet zomaar gewonnen. Jim Tehupering liet zijn klasse ook op het veld zien met een wonderschone goal die de wedstrijd nieuw leven inblies. Ondanks zijn economische invloed in de samenleving, bleek het verschil in deze derby te worden gemaakt door acties op het veld. Nigel en Ziyad speelden daarnaast een sterke wedstrijd, maar hun inspanningen konden de uitslag niet meer veranderen.

Gemiste kansen sleutel tot winst Adelaars 5

Meo en Tur van Adelaars 6 kregen verschillende kansen om de score verder uit te breiden, maar slaagden er niet in om hun vele kansen om te zetten in doelpunten. Daardoor wist het team van Gerrit Willems de overwinning veilig te stellen. Met deze overwinning stijgt Adelaars 5 naar de 7e plek in de 4e Klasse 08.