Youri Mulder Quiz

Ontdek het voetbaltalent van Youri Mulder met onze uitdagende 10-vragenquiz! Test je kennis over deze voetballegende en voormalig Nederlands international. Van zijn beginjaren bij een Nederlandse club tot zijn internationale triomfen, deze quiz biedt een boeiende reis door de carrière van Youri Mulder. Van makkelijke vragen over zijn geboortejaar tot complexe details over zijn Europese kampioenschapsprestaties, deze quiz is ontworpen voor zowel casual fans als fervente voetbalkenners. Geniet van een reis door de hoogtepunten van zijn loopbaan en kom meer te weten over zijn bijdrage aan het Nederlandse voetbal. Ontdek of je een ware Youri Mulder-expert bent door de uitdaging aan te gaan en de antwoorden te onthullen. Veel quizplezier en test je kennis over deze voetbalgrootheid!

Youri Mulder Quiz

1 / 10

1. In welk jaar werd Youri Mulder geboren?

2 / 10

2. In welke stad werd Youri Mulder geboren?

 

 

3 / 10

3. Bij welke Nederlandse club begon Youri Mulder zijn professionele voetbalcarrière?

 

4 / 10

4. Youri's meest succesvolle periode als betaald voetballer kende hij bij de Duitse club Schalke 04. In welk stadion speelde hij daar zijn thuiswedstrijden?

5 / 10

5.  

Hoeveel interlands heeft Youri Mulder gespeeld?

 

6 / 10

6. Welke prijzen won Youri Mulder? Er zijn meerdere goede anwoorden.

7 / 10

7. Hoeveel seizoenen was Youri Mulder commentator bij FIFA?

 

8 / 10

8. Met wie heeft Youri Mulder nooit samen op het veld gestaan in een officiële wedstrijd?

 

9 / 10

9. Maak af: "Ik hoorde dat je ook in de zaal hebt gevoetbald Youri"

 

10 / 10

10. Youri Mulder scoorde meerdere doelpunten in de kwalificatiecyclus voor het EK 1996 in Engeland. Één was het belangrijkste. Tegen welk land scoorde Youri?

Your score is

The average score is 55%

0%