Sponsors 2023-24

Voor al uw doucheplezier en meer

Adelaars is trots als op onze hoofdsponsor Henk Gooijer Loodgietersbedrijf. Betrouwbaar en vriendelijk, met een focus op Het Gooi, inclusief Bussum en Naarden, biedt Henk Gooijer uitstekende loodgietersdiensten. Voor reparaties, installaties en onderhoud staat ons toegewijde team klaar.

IJshuys de Ster is een ijssalon in de historische vestingstad Naarden. Onze ijssalon is te vinden binnen alle toeristische en recreatieve bezienswaardigheden in Naarden-Vesting.
Kom ons ambachtelijk ijs proeven na bijvoorbeeld een dagje Comenius- of Vestingmuseum, avondje Matthäus Passion of als tussenstop bij wandel- en fietsroutes door het Gooi. Klik hier voor de website van De Ster.

GreenStars is een innovatief accountantskantoor dat fungeert als jouw vertrouwenspersoon voor financiële zaken, waardoor jij je niet bezig hoeft te houden met administratie. Ze bieden kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid, en werken met vaste prijzen in plaats van uurtarieven. GreenStars streeft naar het keurmerk van kwaliteit, efficiency, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Klik hier voor de website van GreenStars.

Albers, een makelaarsbedrijf in ‘t Gooi, biedt al meer dan 50 jaar deskundige diensten zoals aan- en verkoop, aan- en verhuur, en taxaties voor woningen en bedrijven. Ze zijn lid van NVM en NRVT en bieden NWWI taxatierapporten aan, met “no cure no pay” en de Algemene Voorwaarden NVM 2016. Neem contact op via  035 – 699 11 88 of via het contactformulier.