Adelaars 5 speelt gelijk tegen Laren ’99: een gemiste kans?

In een wedstrijd vol wendingen en spanning hield Adelaars 5 stand tegen het sterke Laren ’99 1, met een eindstand van 5-5. Dit gelijkspel, behaald in de vertrouwde Lunet in Naarden, brengt Adelaars 5 naar de 8e plaats in de 4e Klasse 08, wat hen voorlopig het best presterende Adelaars-team in deze competitie maakt.

Een vliegende start, maar de voorsprong verdampt

De avond begon stroef voor de mannen van Adelaars 5, met een vroege 0-1 achterstand. Toch draaiden ze de wedstrijd volledig om en gingen ze met een verdiende 3-1 voorsprong de rust in. Adriaan en Simon vonden het net, terwijl Gerrit zijn eerste van de avond liet noteren.

Laren komt terug, maar Adelaars houdt vast… maar toen kwam het laatste fluitsignaal

In de tweede helft leek Adelaars 5 het initiatief in handen te houden. Met nog een doelpunt van Ron en een tweede van Gerrit leek de overwinning binnen handbereik, met een 5-4 voorsprong vlak voor tijd. Maar helaas, Laren ’99 wist in de laatste seconden van de wedstrijd nog de gelijkmaker binnen te schieten, wat zorgde voor een 5-5 eindstand op het moment dat het fluitsignaal klonk.

Man of the Match en de terugkeer van een legende?

Vincent Steenbakkers werd op de Voetbal.nl app als Man of the Match aangewezen, dankzij zijn solide spel en constante aanwezigheid op het veld. Intussen gonst het in de kleedkamer van de geruchten: keert Henk Gooijer, na drie jaar van gezondheidsproblemen, terug in het team? Fans en teamgenoten kijken reikhalzend uit naar zijn mogelijke rentree.

Vincent Steenbakkers werd wederom verkozen tot KPN Voetbal.nl Man of the Match.

Met dit gelijkspel blijft Adelaars 5 in de subtop van de 4e Klasse 08, maar er had wellicht meer ingezeten. Volgende week krijgen ze een nieuwe kans om hun positie te verstevigen.