Adelaars 1 begint gezapig tegen promovendus Real Sranang

vs

Na een doordeweekse bekerwedstrijd mocht ons Vlaggenschip thuis aantreden tegen promovendus Real Sranang in sportcomplex De Lunet. Adelaars trad aan met een bijna volledig fitte selectie met uitzondering van clublegende Ferry. 

Adelaars begon de wedstrijd met veel balbezit en rustig wachtende op de opening bij het vijandelijke doel. Echter was het de promovendus die als eerste gevaarlijk werd in de wedstrijd, maar dit resulteerde niet in een doelpunt. Huizer Danny kon halverwege de 1e helft via een strakke voorzet onze verloren zoon Irving vinden die wel raad wist met dit buitenkansje: 1-0. Het restant van de 1e helft was degelijk en niet al te spectaculair, beetje hetzelfde als het centrum van het dichtbij gelegen dorpje Huizen. 

Results

Club1st Half2nd HalfGoals
Adelaars 1101
Real Sranang101

In de 2e helft ging Real Sranang meer aandringen op de helft van ons Vlaggenschip. Zichtbaar vermoeid oogde de ploeg van Kurt, maar het hield lang stand. Echter kon de tegentreffer niet uitblijven en werd de 1-1 van een meter of 12 binnengeschoten. Coach Kurt en spitsentrainer Henk probeerden de ploeg nog naar voren te coachen, maar de ploeg gaf geen krimp. In de slotseconde leek Huizer antiloop Danny nog de winnende te maken, maar mede vanwege een vermeende handsbal resulteerde dit niet in een treffer. 

Kurt gaf nog een donderspeech in de kleedkamer na afloop en uitte zijn onvrede over de ploeg. Klaarblijkelijk heeft de selectie na de wedstrijd nog een verplicht rondje om de Vesting moeten lopen om tot bedaren gebracht te kunnen worden. Ondertussen genoot de verslaggever van dit gegeven onder het genot van een heerlijk Alfaatje. Volgende week volgt een ‘uitwedstrijd’ tegen BZC, de lokale fairplay derby van ‘t Gooi.

Adelaars 1

Garrett Jones Veldspeler
Danny Benning Veldspeler
Emile van Delft Keeper
Irving Liesdek Veldspeler
Rayvano Eduarda Veldspeler
David van der Horst Veldspeler
Daan Gooijer Veldspeler

Real Sranang