ZVV Adelaars Onthult Database Ter Ere Van 50-jarig Jubileum

In het kader van het 50-jarig jubileum heeft de oudste zaalvoetbalvereniging van het Gooi, ZVV Adelaars, een indrukwekkende schat aan historische data van het eerste team online gezet. Deze gegevens bieden een diepgaand inzicht in de rijke geschiedenis van de club en zijn spelers.

In totaal hebben 193 spelers gedurende 48 aantal seizoenen 7.344 aantal wedstrijden gespeeld voor Adelaars 1, waarbij een totaal van 4.478 doelpunten werd gescoord.

Een van de meest informatieve aspecten van deze digitalisering zijn de individuele profielpagina’s voor alle spelers die ooit voor Adelaars 1 hebben gespeeld. Op deze pagina’s kunnen supporters en geïnteresseerden een gedetailleerd overzicht vinden van alle doelpunten, voorzetten en wedstrijden vanaf het seizoen 1975-76. Zie hier de volledige lijst van alle Adelaars spelers.

Opmerkelijke namen zoals Youri Mulder (10 Adelaars doelpunten) en Hedwiges Maduro (8 doelpunten) maken deel uit van deze rijke geschiedenis. Dit duo is samen goed voor 28 duels in het eerste van Adelaars, één meer dan de 27 gecombineerde interlands voor het Nederlands Elftal.

Tijdens het digitaliseren kwam ook naar voren dat de speler met de meeste wedstrijden voor Adelaars 1, Geert Christenhuis, niet 497 maar 508 competitiewedstrijden heeft gespeeld. Christenhuis reageerde enthousiast: “Heb het altijd al gedacht”. Christenhuis heeft duidelijk een punt, want wedstrijden gespeeld in het fusieseizoen 1991-92 en bekerwedstrijden zijn niet bijgehouden.

Naast de totaalresultaten biedt AdelaarsNest verschillende individuele subklassementen, waaronder resultaten van keepers.

Op dit moment wordt gewerkt aan de teamresultaten per seizoen, inclusief standen, teamfoto’s en ander beeldmateriaal. Op dit moment staan alle statistieken tot en met het seizoen 2017-18 al online. Op termijn zullen ook de andere seizoenen volgen.

AdelaarsNest is toegankelijk via www.zvvadelaars.nl/adelaarsnest of via een link op de homepage van de clubwebsite. Het datateam van Adelaars staat altijd open voor aanvullingen en suggesties. Neem contact op met webmaster@zvvadelaars.nl.

Start a Conversation

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *