Amersfoortse Boys 6 met gewijzigde formatie ruim langs Adelaars 5: 5-2

Amersfoortse Boys 6 behaalde een overwinning op Adelaars 5 in een intensieve zaalvoetbalwedstrijd op vrijdagavond. Koen opende de score voor Adelaars, maar de gelijkmaker van Amersfoortse Boys volgde snel. Ondanks een tijdelijke voorsprong van Adriaan, kwam Amersfoortse Boys terug en maakte de ruststand gelijk.

Results

Club1st Half2nd HalfGoals
zvv Amersfoortse Boys 6235
Adelaars zvv 5202

In de tweede helft domineerde Amersfoortse Boys, waarbij ze twee opeenvolgende doelpunten scoorden en vervolgens nog een derde toevoegden, waardoor de eindstand 5-2 werd in hun voordeel. Deze overwinning plaatst Amersfoortse Boys op de derde plaats in de ranglijst, met een voorsprong van twee punten op Adelaars, die nog twee wedstrijden moeten inhalen.

Adelaars zvv 5

Adriaan Veldspeler
Koen Veldspeler
Marcel Veldspeler
Ron Veldspeler
Rafaƫl Veldspeler
Gerrit Keeper
Vincent Veldspeler
Allan Veldspeler