Adelaars dankzij vleugje straatvoetbal in 3-1 overwinning op TOB

vs

Adelaars kon aantreden met een complete selectie waardoor het thuispubliek al zijn helden kon aanschouwen. Het uitvak bleef leeg, maar de fanatieke thuisaanhang deed de Adelaarshorst floreren. Voorafgaand heeft het bestuur nog een fijne kennismaking gehad met kledingleverancier Robey. Ook gaan hierbij nog de felicitaties uit naar Danny. Onzer Huizer antiloop is onlangs vader geworden van Finn en Finn is, op verzoek van de verslaggever, niet in Huizen geboren maar in Amersfoort waarvoor hulde. 

Adelaars begon de wedstrijd met pressie vooruit wat al snel resulteerde in een aantal mogelijkheden voor de Kraaien. Het had een snelle 2-0 voorsprong kunnen opleveren, maar door net niet doortastend genoeg te zijn kon TOB beter in de wedstrijd komen. TOB kreeg ook diverse mogelijkheden maar Emile tikte weer een zeer hoog niveau aan. Na omstreeks 10 minuten kon Zlatan onze Captain Ferry bereiken die zo de 1-0 binnenschoot. Dit werd ook de ruststand. 

In de tweede helft lieten onze jeugdige honden hun straatvoetbal kwaliteiten zien. Zlatan bijtte het spits af met een heerlijke panna door de stokken van een speler van TOB. Ferry keek jaloers naar deze actie en bedacht zich geen moment en deed dit fijntjes na op de eigen helft wat tevens nog een uitstekende uitbraak opleverde van het compact spelende Adelaars. Helaas werd deze kans gemist maar zomeraanwinst Rayvano kon ook nog een panna uitdelen wat gejuich opleverde bij de verslaggever. Vervolgens kon Adelaars dankzij een goede interceptie van Huizer Antiloop Jones counteren en Zlatan was er als de kippen bij om dit buitenkansje niet onbenut te laten 2-0. 

Wegens wat vaderschapsverlof perikelen kreeg Danny een gele kaart van de uitstekend fluitende Spaanse scheidsrechter. Het schijnt dat deze leidsman de oprichter is van restaurantketen La Cubanita, maar wegens zijn timmermansoog is hij ook nog actief in de zaal. Adelaars overleefde de ondertalsituatie wederom. Ook het meespelen van de keeper van TOB werd uitstekend verdedigd en Zlatan kon de score uitbreiden naar 3-0 met een goal vanaf eigen helft. In de slotseconde maakte TOB nog 3-1 maar dat mocht de sfeer niet onderdrukken.

Results

De verslaggever vond Emile de man van de wedstrijd met zijn katachtige reflexen. Videoanalist Henk nam nog de loopacties door met de spitsen na afloop. Coach Kurt was stil aan het genieten van de drie punten en droomde over een eventueel 3e shirt voor de Europese wedstrijden van de Kraaien. 

Adelaars 1

Garrett Jones Veldspeler
Emile van Delft Keeper
Zlatan Hot Veldspeler
Irving Liesdek Veldspeler
David van der Horst Veldspeler
Ferry de Bruijn Veldspeler
Danny Benning Veldspeler