Geert 498 en reactie

Eindelijk was het dan zover; op de prima bezochte barbecue ter gelegenheid van de opening van een nieuw zaalvoetbalseizoen kon Jan- onze preses- clubicoon Geert eindelijk bedanken voor zijn enorme staat van dienst: 498 competitiepartijen in het vlaggenschip. Een record dat moeilijk te evenaren zal zijn. Namens het bestuur kreeg Geert een reis voor twee personen aangeboden voor een Europese topwedstrijd naar keuze.

Beste clubleden,  31 augustus werd ik tijdens de barbecue overdonderd door het geschenk dat ik van de club kreeg, mede daardoor schoten toen woorden mij tekort. Daarom wil ik nu de gelegenheid aangrijpen om eenieder te bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Sinds kort woon ik na lange tijd weer in Bussum en toen ik die zaterdag naar het clubhuis fietste, schoot mij al te binnen dat ik al die jaren bij een unieke club speel. Begonnen in Utrecht, later richting het Gooi. Altijd is alles perfect geregeld (van clubblaadje tot clubsite, van clubhuis tot clubpaviljoen). Uiteraard kan dit niet zonder een aantal stuwende krachten als Paul, Jan, Herman en anderen, waarvoor dank! Persoonlijk vind ik dat we nu vier erg leuke teams hebben, waarbij mij opvalt dat het tweede een erg fijne, goede en welkome aanvulling is. Overigens valt mij wel op dat ik gehuldigd ben bij mijn 497e wedstrijd in het eerste. Blijkbaar heeft de technische commissie besloten dat het zo genoeg is… Na een tijd van inactiviteit ga ik het dit jaar proberen in ons vernieuwde derde team. Ik heb daar zin in en kijk daar erg naar uit. Nogmaals iedereen bedankt! Tot snel en een leuk en gezellig seizoen toegewenst!

Groetjes, Geert.

Start a Conversation

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *