Vierhonderd competitieduels Evert-Jan

Tegen De Bilt heeft Evert-Jan zijn vierhonderdste competitieduel in het vlaggenschip van Adelaars gespeeld. Uiteraard werd hier voor en na de wedstrijd op gepaste wijze aandacht aan besteed. Hij debuteerde in het eerste op 16 maart 1984 in de wedstrijd tegen Gooimeer (1-1). In vierhonderd duels zette hij 476 doepunten en bereidde hij 168 goals voor; hij is de meest productieve speler van het vlaggenschip uit de historie van onze vereniging.

Readers Comments (2)

  1. ingrid zwanenberg 9 februari 2013 @ 17:19

    Ongelooflijk trots op mijn zwager, Evert-Jan!

    Beantwoorden
  2. adriaan van wegen 5 juni 2013 @ 08:42

    van harte gefeliciteerd Evert-Jan wellicht beetje laat, maar wel gemeend

    Beantwoorden

Leave a comment

Your email address will not be published.


*