ARA CORA KINGDOM 2 wint van ADELAARS 1 dankzij wissels

vs

Op vrijdagavond 15 maart 2024 trad ons vlaggenschip aan in Sportcentrum Caland (Amsterdam-West) tegen Ara Cora Kingdom 2. Helaas waren diverse spelers (Danny, Irving en Rayvano) verhinderd. Vanuit de spitsentrainer van de Adelaars is vernomen dat Danny beter drie druppels Cinababy van A. Vogel kan toedienen bij de voeding van zijn onlangs geboren zoon Finn. Indien dit zal geschieden, kan Danny gerust aantreden met ons vlaggenschip, maar dat terzijde. Verder heeft de zoon van Dr. Goal, Daan, zijn definitieve doorbraak gemaakt naar ons vlaggenschip. Het geluk kwam al bij de geboorte, aangezien Daan is geboren in Blaricum in plaats van in het o zo onacceptabele Huizen. De verslaggever heeft een klein traantje gelaten bij dit heuglijke nieuws.

Het vlaggenschip begon voortvarend aan de wedstrijd met Emile, David, Huizer antiloop Garrett, Zlatan en Ferry. Echter, na twee minuten raakte onze Bosnische strijder Zlatan geblesseerd aan zijn enkel. Daan werd voor de leeuwen gegooid en deed dit met verve. Echter moest ons vlaggenschip bijna de gehele wedstrijd spelen zonder wissels. Ondanks een tegendoelpunt van de thuisploeg kon het vlaggenschip wel wat plaagstootjes uitdelen. Huizer antiloop Garrett, die Amstelveen onlangs heeft ingeruild voor de Domstad, kon opstomen en de 1-1 maken. Adelaars deed wat het kon, maar kwam daarna op een 1-3 achterstand. Net voor rust volgde een vrije trap die Ferry breed kon leggen op onze bekerwinnaar David. David schoot de bal onberispelijk binnen en de ruststand kwam zo op 3-2 voor de thuisploeg.

Results

Club1st Half2nd HalfGoals
Ara Cora Kingdom 2314
Adelaars 1202

Dankzij een goedgevulde bodem bij restaurant Chhiwat Bladi Lunch & Grill kon Coach Kurt moedige woorden uitspreken richting het vlaggenschip. De batterij was weer een beetje opgeladen en er werd geduldig gewacht op een counter. Ara Kingdom 2 kon desalniettemin beschikken over meerdere wissels en dit gaf uiteindelijk de doorslag. Het werd nog 4-2 voor de thuisploeg en het uitpubliek begaf zich al richting de kantine. Na afloop was het uitpubliek al wat minder kritisch, aangezien ook werd ingezien dat het zonder wissels wel erg zwaar is om een positief resultaat te behalen. Bruin fruit kennen ze niet in deze contreien, dus werd er afgetopt met een biertje van Freddy. De verslaggever nipte en blikte al vooruit naar een mooie thuiswedstrijd volgende week in sporthal de Lunet. Indien Danny het advies opvolgt van onze spitsentrainer, dan kan hij aanwezig zijn en zijn welvertrouwde gele kaart binnenhalen.

Adelaars 1

Garrett Jones Veldspeler
Emile van Delft Keeper
Zlatan Hot Veldspeler
David van der Horst Veldspeler
Ferry de Bruijn Veldspeler
Daan Gooijer Veldspeler