Adelaars moet genoegen nemen met gelijkspel in Kudelstaart: 3-3 tegen RKDES

In een intense strijd tussen RKDES en ZVV Adelaars 2 op vrijdag 22 maart in de Proosdijhal in Kudelstaart, zagen toeschouwers een spel dat zich ontvouwde als een schaakspel tussen twee gelijkwaardige tegenstanders.

Het was Richard van ZVV Adelaars die het eerste doelpunt scoorde, geholpen door Mitchel. Dit was meteen de ruststand. De tweede helft begon met een tweede goal van Richard (assist van Arjen), waarmee Adelaars 2 op een comfortabele 0-2 voorsprong kwam. Echter, RKDES vocht terug en wist zich te herstellen met drie opeenvolgende doelpunten, waardoor ze de leiding namen met 3-2.

Toch gaven de Adelaars niet op en Richard bracht de stand weer gelijk met een benutte penalty, wat resulteerde in een eindstand van 3-3. Ondanks het gelijkspel blijft Adelaars op de 10e plaats in het klassement, met RKDES op de 11e plaats, zij het met 3 punten minder. RKDES heeft echter nog een wedstrijd tegoed, wat de situatie in het klassement kan veranderen.

Results

Club1st Half2nd HalfGoals
RKDES 1033
Adelaars zvv 2123

Adelaars zvv 2

Richard Gooijer Veldspeler
Ruben Gooijer Veldspeler
Rutger Gooijer Veldspeler
Simon Gooijer Veldspeler
Mathijs Veldspeler
Ruben A Keeper
Arjen Veldspeler
Mitchell Veldspeler