Adelaars 2 komt vroege achterstand niet meer te boven tegen effectief VNS: 7-6

In een tumultueuze zaalvoetbalontmoeting tussen Adelaars 2 en VNS United in de Sporthallen Zuid, werd de moed van beide teams op de proef gesteld. Tegenstander VNS is hekkensluiter van de competitie met een verbluffende 136 tegendoelpunten, terwijl Adelaars strijdt voor een solide positie.

De wedstrijd begon met een vliegende start voor VNS United, die binnen de eerste 10 minuten een verrassende voorsprong van 4-0 namen. Het leek een donkere avond te worden voor Adelaars, maar ze lieten hun veerkracht zien door terug te vechten. Richard scoorde 3 keer achter elkaar waardoor de achterstand werd verkleind tot 4-3.

Een foutje van Adelaars leidde echter tot een vrije trap voor VNS United, waardoor VNS hun voorsprong vergrootte tot 5-3 voor de rust. De pauze gaf Adelaars de kans om zich te hergroeperen en in de tweede helft kwamen ze terug met hernieuwde energie. Met doelpunten van Arjen en opnieuw Richard, bijgestaan door Rutger, trokken ze de stand gelijk tot 5-5.

Helaas kon Adelaars niet doorpakken en maakte opnieuw fouten, waardoor VNS United met een nipte overwinning van 7-6 aan het langste eind trok. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen het hoger geklasseerd Elbalta op het programma.