BVV’31 wint Adelaarstoernooi onder 10

Het eerste jeugdzaalvoetbaltoernooi van Adelaars is een groot succes geworden. Twee teams van SDO, Laren 99 en FC Amsterdam streden met DOSC, NVC, BVV’31 en Football Directshots fanatiek om de prijzen. SDO onder 10 1 werd poulewinnaar in poule A vóór DOSC onder 10 1. In poule B won BVV’31 onder 10 1, SDO onder 11 2 werd tweede. In de eerste kruisfinale- een Bussumse broedertwist- nam na de 0-0 het jongere team de strafschoppen beter. De tweede kruisfinale werd met 2-0 gewonnen door BVV’31 onder 10 1, zodat SDO en BVV’31 de finale speelden. In een bloedstollende partij won BVV’31 met 1-0. De kleine finale werd een prooi voor SDO onder 11 2. De scheidsrechters gaven DOSC de sportiviteisprijs. Met zes treffers won Jort Jaartsveld van BVV’31 de topscorersbeker. Lorenzo en Ad van Football Directshots maakten de beste doelman en speler bekend: Amin Azamouri van SDO onder 10 1 werd de beste keeper en de grote tournooiuitblinker was Jort Jaartsveld.

Ook het BussumsNieuws toonde interesse in dit toernooi.
https://www.bussumsnieuws.nl/sport/sport/330464/bvv31-imponeert-op-adelaarstoernooi

Start a Conversation

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *