Geert in Barcelona

Wegens zijn enorme verdiensten voor de club is Geert (onder andere 497 competitiewedstrijden in ons vlaggenschip) met zijn broer Hans onlangs naar Barcelona geweest. Hieronder zijn reactie.

Beste Adelaars,

Eindelijk heb ik gebruik gemaakt van het prachtige jubileumcadeau geschonken door de club! 9 mei hebben wij de wedstrijd FC Barcelona tegen Real Sociedad (2-0) bezocht en het was een ervaring om nooit te vergeten. De ambiance was zo relaxed, alle supporters zitten door elkaar met glaasje wijn/bier en tapas. Geen agressie, geen vervelende spreekkoren en heerlijk in de zon! Het is een voorrecht om dat team in het echt te kunnen zien en de sfeer na afloop was geweldig, mede doordat de grote concurrent punten liet liggen. De volgende dag hebben we leuke wijkjes bezocht en heerlijk aan het strand gezeten. Het nodige bier en tapas is er doorheen gegaan. 10 kg verder en inmiddels voldaan terugkijkend op het prachtige weekend is mijn dank groot! Een kleine impressie is bijgevoegd.

Hartelijke groet,

Geert (en Hans)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*