Jeugdzaalvoetbaltoernooi op 6 januari

Op 3 maart speelden twee Ajaxteams, SDO en BVV’31 een minitoernooitje. Alle voetballertjes waren acht of negen jaar. Gezien het enthousiasme is besloten dit toernooi uit te breiden. Op zaterdag 6 januari nodigen we teams uit van onder tien jaar om tussen 9.00 uur en 15.30 uur hun kunsten te vertonen in een groot zaalvoetbaltoernooi in De Lunet (Naarden). Teams worden pas ingedeeld, als het inschrijfgeld betaald is. De deelnemerslijst wordt dagelijks bijgewerkt. De volgende teams zijn inmiddels uitgenodigd:

  1. SDO onder 10 1 ingedeeld
  2. Kockengen onder 10 1
  3. BVV’31 onder 10 1
  4. TABA onder 10 1
  5. FIT Boys (Beilen) onder 10 1
  6. LRC Leerdam onder 10 1

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*