SDO O91-BVV’31 O91 4-4

De eerste kennismaking in de zaal tussen de jeugd van SDO en BVV’31 heeft een gelijkspel opgeleverd (4-4). En vooral ook een heleboel jonge voetballers enthousiast gemaakt voor het zaalvoetbal.

Beide teams zijn op het veld in de hoofdklasse actief en behoren tot de betere ploegen in de regio. Dat vertaalde zich ook in een paar fraaie doelpunten en een spannende wedstrijd, waarin SDO in de laatste minuut door doelpunten van Daley en Tim nog op gelijke hoogte kwam.

Scheidsrechter Van Wegen bracht de talentjes intussen ook de strenge zaalvoetbalregels bij. Dat was zeker even wennen voor Danté, die de eerste gele kaart kreeg.

Omdat er via de KNVB voor de jeugd amper mogelijkheden zijn om in de zaal te spelen, wordt er tijdens het jubileumjaar van onze club ook de komende maanden volop onderling gespeeld door deze jongens. De eerstvolgende keer op zondag 5 februari, vanaf 16.00 uur in De Lunet.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*