36e Vergaarbakkentoernooi prooi voor Adelaars

In 2018 won Adelaars voor het laatst zijn Vergaarbakkentoernooi. UVV en Ballis Live gingen de jaren daarna met de eer strijken en na de Coronatoestanden van 2021 en 2022 wist ons vlaggenschip deze mager bezette editie dus te winnen. Drie Adelaarsteams en drie inschrijvingen van buitenaf speelden een halve competitie. De twee sterkste teams- Altlas Leeuwen en Adelaars- speelden in ronde vier tegen elkaar. Helaas moest Scheidsrechter Van Wegen dit duel bij een 1-1-stand staken, omdat de dader van de smerige overtreding op Danny na een rode kaart weigerde het speelveld te verlaten. Gelukkig verliepen de overige veertien duels wel sportief. Toen de rookwolken waren opgetrokken, kon Kurt in het clubhuis – hij verving onze zieke voorzitter- beginnen aan de prijsuitreiking. Tweede werd Atlas Leeuwen, derde Adelaars 3, vierde Voorwaarts Utrecht, vijfde Enkelband FC en zesde Adelaars 4. De sportiviteitsprijs werd door de scheidsrechters Van Mondfrans en Van Wegen toegekend aan Voorwaarts Utrecht, Bob Brilleman (Adelaars) werd uitgeroepen tot de beste speler en Joost de Kiewit (Adelaars 4) tot de beste doelman.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*