Dr. Goal nog steeds zonder zege

Hij wist het zeker, met zijn nieuwe pijlen ging Dr. Goal zijn eerste zege pakken. Maar helaas voor de bonkige loodgieter, hij blijft vooralsnog zoeken naar de juiste vorm.

Zo vast als hij het tweede bord heeft bevestigd, zo losjes zwabbert de ene na de ander pijl van zijn hand het verkeerde vlak in. Zo leverde de derde avond hem wederom nul (!) punten op.

Henk was niet opgewassen tegen de sterke Vincent, die op zijn gemak de wedstrijd met 3-1 uitgooide. Eerder op de avond wist ook Joost (eveneens met nieuwe pijlen) de hoofdsponsor al te verrassen en met 3-0 aan de kant te zetten. Joost hoopte deze vorm tegen de preses door te kunnen zetten, maar Jan komt steeds beter in vorm en pakte zijn eerste punt deze competitie (2-2).

Raymond wist de kleine linkspoot wel te verslaan en ging zo met veel vertrouwen naar de wedstrijd tegen Vincent. Hier had hij een extra punt aan zijn totaal kunnen toevoegen, maar de dubbel voor 2-2 werd niet gevonden en zo pakte Vincent toch de maximale score.

Vincent begon de avond nog twijfelachtig tegen Peterjan, die een puntje kon afsnoepen van de nieuwe mede-koploper. In de tweede wedstrijd van Peterjan lukte echter niets en David profiteerde (3-0).

  1. Rafaƫl 4-7 (+6)
  2. Vincent 4-7 (+6)
  3. David 5-7 (+6)
  4. Joost 6-6 (+1)
  5. Raymond 4-5 (+2)
  6. Peterjan 4-4
  7. Kurt 2-2
  8. Henk 5-2 (-7)
  9. Oscar 3-1 (-4)
  10. Jan 5-1 (-9)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*