UVV wint 34e Vergaarbakkentoernooi

Het 34e Vergaarbakkentoernooi heeft twee enorme verrassingen opgeleverd: UVV en De toekomst. Eerstgenoemde won het toernooi door vijf overwinningen op rij. Laatstgenoemde won drie duels op rij, werd tenslotte uitgeschakeld door de toernooiwinnaar (5-1-nederlaag) en legde beslag op de vierde plaats. Een record aantal deelnemers- veertien- , de sportiviteit en de schitterende finale- Adelaars-UVV- waren de hoogtepunten van deze jaargang. UVV won tot de finale alle duels met een doelsaldo van 22-5. Adelaars deed het iets minder met  een doelsaldo van 16-3. De finale was een lust voor het oog; Adelaars op 2-0, UVV naar 2-3, 3-3 en tenslotte de 3-4. Het Adelaarscollectief moest dus buigen voor de individuele klasse van UVV. Onze voorzitter gaf de toernooiwinnaar, Adelaars en de nummer drie- Adelaars 2- de bokalen. Ruud Meijer (Adelaars) werd uitgeroepen tot de beste doelman, de aanvoerder van UVV als de beste speler én Adelaars 2 als de sportiefste ploeg. Op zaterdag 4 januari 2020 verdedigt UVV de wisselbeker. Het toernooi werd overigens in goede banen geleid door scheidsrechters Van Wegen, Schievink en Mondfrans.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*